Getinjo: Unë jam kriminel, jeta ime nuk është e bukur

0

I thotë edhe këto fjalë.

Reperi Getinjo ka hedhur një fotografi në Instagram të cilës ia la ca fjalë shumë interesante, të cilat sipas tij janë përshkrim i jetës që bën, shkruan lajmi.net, transmeton Gazeta NewBorn

Sponzor

“Babyyyyy immma criminal jeta jem nuk u kon beautiful….amo nuk ka lidhje….🏆” janë fjalët e tij.

Në fakt reperi ka bërë jetë të tillë dhe e ka paraqitur shpesh përmes këngëve/Gazeta NewBorn/

-Sponzor-