Fëmijët e vegjël shpërthejnë në lot para arkivolit të babait

0

U zhvilluan sot homazhet për ndet të major Klodian Tanushin e i cili humbi jetën në Letoni, si pasojë e shpërthimit të një mine gjatë misionit të NATO-s.

Në këtë ngjarje të rëndë humbi jetën edhe nëntetarja Zarife Hasanaj.

Sponzor

Homazhet u mbajtën në hollin e Muzeut Historik Kombëtar.

Major Klodian Tanushin, i rënë në krye të detyrës u shpall “Dëshmor i Atdheut”.

Atë e nderuan presidenti Meta dhe ministrja Xhaçka, si edhe figura të tjera të rëndësishme të politikës në vend.

Ndërsa para arkivolit të pajetë ishin edhe tre fëmijët e major Tanushaj.

Sot në Shqipëri është shpallur ditë zie kombëtare, ndërsa flamujt janë ulur në gjysmështizë.

-Sponzor-