Erblini dhe Ermali do të iu kënaqin zemrën me këtë këngë, ja çfarë zëri të bukur

0

Të vogël në mosh, por shumë të talentuar në profesion. Janë këta dy vëllezërit nga Prizreni, Ermali dhe Erblini të cilët po i mahnisin të gjithë me zërin e tyre që kan.

Ata kan qenë të ftuar në shumë emisione të ndryshme në vend ku edhe kan përformuarm transmeton Gazeta NewBorn

Sponzor

Ermali dhe Erblini ju sjellin këtë super interpretim të këngës "Nëntori"…

Ermali dhe Erblini ju sjellin këtë super interpretim të këngës "Nëntori"…

Posted by 04 Online on Wednesday, March 21, 2018

-Sponzor-