Endriti takohet me Presidentin Klinton

0

Endrit Thaçi është takuar me ish-presidemtin e SHBA-ve, Bill Klintonin, i cili ishte i pranishëm në ceremoninë e 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës, shkruan Gazeta NewBorn.

Endriti me Presidentin Klinton është takuar në zyrën e Presidentit të Kosovës.

Sponzor

Në foto shihet Presidenti Klinton, Presidenti Thaçi dhe Endriti.
Siç duket Klintoni po tregonte diçka sipas shenjave të duarve.

-Sponzor-