Ekskluzive: Ilir Bojku i arrestuar për fajde i afërt edhe përkrahesin e Vetëvendosjes

0

I akuzuari për fajde dhe mashtrim Ilir Bojku, siç duket ka lidhje të forta politike jo vetëm me zyrtarët e PDK-së.

Ilir Bojku i cili akuzohet për fajde dhe mashtrim bashkë me Ismet Osmanin ”Curri” dhe pesë persona të tjerë shihet të jetë i afërt edhe me përkrahesin e Vetëvendosjes, Ismet Munishin, ish-tranjer futbolli.

Sponzor

Një fotografi e siguruar nga Gazeta NewBorn, Bojku shihet derisa qëndron afër në një takim me Munishin.

Në maj të vitit 2016-të, Ismet Munishi, publikisht me anë të një postimi kishte deklaruar se e mbështetë Lëvizjen Vetëvendosje.

-Sponzor-