Ekskluzive: Aeroporti i Prishtinës dhe KFOR-i ia ndalojnë Policisë së Kosovës patrollimin me dron

0

Policia e Kosovës, nuk do të patrolloj me dron, këtë ia pamundëson Aeroporti i Prishtinës si dhe KFOR-i.

Policia e Kosovës, nuk ka të drejtë që të përdorë hapsirën ajrore për qëllime të tilla, pa pëlqimin e dhënë nga Aeroporti i Prishtinës e më pas edhe nga KFOR-i.

Sponzor

Aktualisht hapsirën ajorore të Kosovës kan të drejtë ta përdorin vetëm Aeroporti i Prishtinës si dhe KFOR-i, por jo edhe instutcione apo organe tjera, derisa ato nuk marrin miratimin e Aeroportit të Prishtinës.

Burime të Gazetës NewBorn, mësojn se një vendim i tilll është shfuqizuar nga Policia e Kosovës dhe shpejtë pritet të dalin me komunikatë për këtë gjë/Gazeta NewBorn/

Policia fillon patrullimin me dron

Njësiti Rajonal i Komunikacionit Rrugor në Prishtinë ka filluar sot patrullimin me dron. Përmes patrullimit me dron, ky njësit do të identifikojë shkelësit e rregullave të komunikacionit.

Posted by Kallxo.com on Tuesday, September 4, 2018

-Sponzor-