E shihni këtë fëmijë në foto, sot ai është personazh shumë i njohur

0

Të gjithë nga ne ruajmë kujtime të vjetëra, e foto janë njëra prej tyre.

Me siguri do të vini re se nga buzëqeshja dhe fytyra e imtë, ky vogëlush ka një ngjashmëri të paparë me Adi Krastën.

Sponzor

Është pikërisht moderatori ai i cili ka publikuar këtë foto të rrallë nga fëmijëria, të cilën nuk e kishim parë ndonjëherë.

Sigurisht qëllimi i tij është të tregojë marrëdhënien e ngushtë që kishte me të ëmën në atë kohë, ndaj edhe në përshkrimin e fotos thuhet: “Shokët e ngushtë!”

Ky kujtim do të mbetet gjithnjë i bukur për moderatorin, i cili nuk para publikon shpesh foto nga familja dhe tregohet i rezervuar më së shumti.

-Sponzor-