E dhimbshme! Pas vrajes së Rexhepit vdes edhe Florimi?!

0

I plagosuri rëndë dhe në rrezik për jetën sonte në Reçicë të Vogël është Florim Misini nga Kumanova.

Madje disa media shkruajnë se Misini ka vdekur, por një gjë e tillë nuk është konfirmuar.

Sponzor

Florimi është sjellë në Klinikat e Shkupit. Ndërkohë i plagosur rëndë ka mbetur edhe një familjar i të vrarit Naip Rexhepi.

-Sponzor-