Drilon Paqarizi nga Malisheva kapiten tek Fc. Prishtina në nivelin më të lartë të futsallit

0

Drilon Paqarizi nga Malisheva, kapiten te Fc.Prishtina ne futsal, ne nivelin me te larte te futsallit

Fc.Prishtina është shpallur Kampion i Turneut Ndërkombëtar “Adem Jashari” i organizuar ng Fededata e Futbollit te Kosoves.
Drilon Paqarizi i cili vjen nga komuna e Malisheve është shpallur MVP (lojtari më i mirë) i turneut nga FFK.
Paqarizi është kapiteni i parë i Fc.Prishtines ne Futsal i cili ngreh lartë kupen e vendit te par.
Fc.Prishtina është pretendentja kryesore për ta fituar kampionatin 2018-2019 dhe të përfaqesoj Kosovën ne Champions League ne Futsal

-Sponzor-