Drenicaku i cili ‘luan me pare’, e jep një premtim të madh për Kosovën

0

Kriza e thellë financiare dhe fakti se shteti grek është buzë falimentimit, ka bërë që shumë persona të bëjnë shaka në rrjetet sociale.

Një nga ta është dhe një person nga Drenica, që me anë të një postimi në Facebook ka bërë një deklaratë ‘sensacionale’, shkruan Gazeta NewBorn.

Sponzor

Postimin, të cilin personi nga Komorani i Drenasit, që quhet Avdush Cakaj.

Por Cakaj ka thënë se do të ‘falte’ para nëse Greqia do të ia linte emrin ‘Drenicë’ vetës/Gazeta NewBorn/

-Sponzor-