Dorart Maliqi nga ”KF Ferizaj” niset për në Zvicër

0

Kosova një vend i vogël, por që ka shumë talent të futbollit, si brenda dhe jashtë saj. Një prej tyre është edhe Dorart Maliqi, një talent i cili jeton në Rahovicë të Ferizajt. Dorart Maliqin i cili është vetëm 16 vjeçar dhe është pjesë e klubit të futbollit “KF Ferizaj”.

Maliqi, është përfolur për talentin e tij në futboll, ku ne fund vit pritet të promovohet në Zvicër duke iu dhënë një mundësi e mirë për te vazhduar karrierën e tij në arenën ndërkombëtare. Dorarti deri me tani është një prej lojtarëve më të mirë tek ekipi i tij por edhe tek të gjithë U16 te i cili cdo ditë tregon veten se është një djalë me talent të madh.

Sponzor

Maliqi, shpreson që një ditë të luaj për fanellën e një klubi të madh, dhe sigurisht ta përfaqësoj Kombëtaren e Kosovës në arenat ndërkombëtare.

Ai per në Zvicer do te niset në muajin dhjetor dhe pritet të shkëlqej.

-Sponzor-