Djali i tij e humb shikimin, Halil Kastratit me lot në sy i kërkon falje që s’ka arrit të jetë me të!

0

Humnisiti i njohur kosovar Hoxha Halil Kastrati, ka qenë i ftuar në emisionin shumë të shikuar në Kosovë “Oxygen Show”

Kur moderatori i këtij emisioni Besim Dina, i tha që cilit person do ti kërkonte falje, Hoxha Halil Kastrati tha që ai do ti kërkojë falje vetëm dy njerëzve.

Sponzor

”I kërkoj falje dy personave. I kisha kërkua falje Uvejsit djalit të vogël, kemi qenë shumë të angazhuar në muajin e ramazanit me obligime, e ai e ka humbur shikimin, e unë si babë nuk ka mundur të shkojë në kontroll me të. I kërkoj falje shumë” tha Halil Kastrati
” E dyta i kërkoj falje stafit tim, janë krejt djem të ri dhe punojnë shumë edhe jashtë orari” tha Hoxha Kastrati.

-Sponzor-