Çartet Linda Morina, bën vallëzim disko ekstra për ‘fansat’ por në fund i ndodh e papritura

0

Linda Morinën tashmë thuajse e njohim të gjithë. Ajo njiher për publikimin e këngëve për cdo ngjarje dhe për vallëzimin që bën.

Një të tillë e ka bërë edhe sot, sic e ka quajtur ajo vallëzim disko.

Sponzor

Më poshtë shikojeni një video të saj:

 

vallezim disko per fansat e mi qe i kam ylla shiqim te bukur Linda Morina Linda Morina

Posted by Linda Morina on Monday, September 17, 2018

-Sponzor-