”Bardha’s Cake”, ëmbëltorja me shijen me të mirë në Malishevë

0

Malishevës, ditëve të fundit iu është shtuar edhe një pastiçeri e re. ”Bardha’s Cake” është ëmbëltorja më e re që iu ka shtuar Malishevës.

Ajo çka veçohet nga ëmbëltoret tjera të këtij qyteti është pritja, shija dhe pastërtia që posedon kjo ëmbëltore.

Sponzor

Kjo ëmbëltore gjendet në qendër të qytetit, saktësisht afër ‘Viva Fresh Store’

Që t’a shijoni edhe ju ëmbëlsinë e vërtetë, vizitojeni ”Bardha’s Cace”Fotografia e Alban Mazreku

Fotografia e Alban Mazreku

-Sponzor-