Axha e kallë dasmëm, kështu vallëzon me tupan, por krejt në fund i ndodh kjo

0

Secili nga ne këtë verë kemi qenë dëshmitar dhe kemi marr pjesë në ndonjë aheng familjar, shkruan Gazeta NewBorn.

Shumë prej të ftuarve edhe dalin dhe vallëzojnë për ta bërë sa më interesante atmosferën.

Sponzor

Por një axhë në një moshë të shtyrë e ka kallë atmosferën në një dasë.

Ai shihet derisa vallëzon me tingujt e tupanave, trasmeton Gazeta NewBorn.

Mixha E kalli krejt jasha …#Shperndajeni qe ta shohin krejt se si kallet atmosfera 🙂

Posted by MEDIA SHQIP on Monday, May 7, 2018

-Sponzor-