Arusha problematike nga Prizreni, sulmon fermën e lajthive (FOTO)

0

Arusha problematike e Prizrenit si duket po i inspiron bizneset e Kosovës për kampanja të marketingut.
Një e tillë është bërë nga ferma e lajthive Pelini’s, të cilët përmes një foto manipulimi paraqesin arushën problematike të Prizrenit, me 2 paketime të lajthive.

Ndryshe, Drejtorati Qendror i Inspekcionit për Pylltari dhe Gjueti në Agjencinë Pyjore të Kosovës ka marrë vendim për vrasjen e “Arushës së Murrme”.

Sponzor

Në bazë të këtij vendimi kjo kafshë është shpallur “Kafshë përkohësisht dëmtuese”, ndërsa vendimi i është dërguar Drejtorisë për Bujqësi dhe Zhvillim Rural të Komunës së Prizrenit, duke i dhënë asaj autorizimin për vrasjen e kafshës së “egër dëmtuese”, e cila, sipas tyre, afrohet në afërsi të vendbanimeve.

-Sponzor-