Ambasadat në Prishtinë: Ja sa kosovarë janë në kërkim të vizave

0

Derisa në takimet me zyrtarët e Bashkimit Evropian kryetemë mbetet heqja e vizave, Klan Kosova iu drejtua disa ambasadave për të marrë shifrat se sa kërkesa u janë dorëzuar dhe sa nga to janë pranuar.

Disa nga to ofruan shifra nga janari i vitit 2017 e këndej. Gazetari Haris Ademi i ka mbledhur ato në kronikën që e gjeni më poshtë.

Sponzor

-Sponzor-