Ambasada Gjermane jep lajmin e fundit për kosovarët që po i presin vizat nga ajo

0

Derisa në takimet me zyrtarët e Bashkimit Evropian kryetemë mbetet heqja e vizave, Klan Kosova iu drejtua disa ambasadave për të marrë shifrat se sa kërkesa u janë dorëzuar dhe sa nga to janë pranuar.

Sponzor

Disa nga to ofruan shifra nga janari i vitit 2017 e këndej.

-Sponzor-