A është kjo barcoleta më qesharake që keni dëgjuar?

0

Barcoletat janë pjesë jo pak e rëndësishme e jetës.

Këto ngjarje qesharake që na bëjnë ditën më të bukur duke qeshur tregohen gjithandej – në shtëpi, në vend të punës, në shkollë.

Një nga barcoletat që qarkullon shpesh dhe është shikuar jo pak është edhe kjo me një gjerman, amerikan e shqiptar.

Sponzor

A e keni dëgjuar ju? A është kjo barcoleta më qesharake që e keni dëgjuar?

Dëgjojeni dhe vlerësojeni vet!

 

-Sponzor-