A beson Nexhat Daci në Zot?

0

Kryetari i Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës Nexhat Daci është i ftuar në emisionin Tête-à-Tête me Berat Buzhalën në T7.

Nexhat Daci ka folur për besimin në zot. Tregon se sa religjioz është.

Sponzor

‘Unë besoj thellë në atë që jam mysliman. Vetëm një Ramazan e kam mbajt në tetëvjeçare. Xhaminë përballë e kam dhe shokët më të mirë hoxhallarë i kam pas por kurrë nuk kam shku. Por nuk them që unë jam i krishterë”, thotë Daci.

A beson ai në Zot?

“Besoj. Vetëm në një zot po”, tha Daci.

Por ai nuk e di nëse ka jetë pas vdekjes.

“Nuk e di. Nuk jam shkencëtar i asaj”, shpjegoi Daci.

-Sponzor-