7 gjeste të vogla por të rëndësishme për përmirësimin e marrëdhënies tuaj

0

Terapistët e martesës zbulojnë se çfarë mund të bëni për të bërë një ndryshim të madh në marrëdhënien tuaj.

Fjalimet romantike dhe postimet e frymëzuara në “Instagram” nuk janë domosdoshmërisht përbërësit e një marrëdhënieje të fortë dhe të lumtur.

Sponzor

Përkundrazi, janë zakonet e vogla dhe të thjeshta, ato që kanë një efekt të madh pozitiv. Më poshtë, terapistët e martesës zbulojnë se çfarë mund të bëni për të bërë një ndryshim të madh në marrëdhënien tuaj.

 

Bëni një gjumë të mirë gjatë natës

Ne nuk ndihemi mirë kur jemi të lodhur. Mungesa e gjumit mund të na lërë të çuditshëm dhe të paaftë të përqendrohemi. Në rast të kundërt një gjumë i mirë mund të përmirësojë gjendjen tonë dhe mirëqenien e përgjithshme, si dhe të na bëjë partnerë më të mirë dhe më të dashur.

“Pa marrë parasysh se çfarë po ndodh në një marrëdhënie, gjumi duhet të jetë përparësia numër një, madje edhe për seksin”, tha psikologu dhe terapisti i seksit Shannon Chavez. “Gjumi është thelbësor për shëndet të mirë. Të qenit i qetë dhe i shëndetshëm është i rëndësishëm për veten dhe partnerin”, shtoi ai. Për më tepër, duke shkuar në shtrat në të njëjtën kohë me partnerin tuaj nxit intimitetin dhe afërsinë.

Bëni gjëra të vogla për njëri-tjetrin

Veprimet e vogla dhe të thjeshta të mirësisë i tregojnë partnerin tuaj që ju intereson. Nuk ka nevojë për gjeste të mëdha! Ai mund të përgatis kafenë e gruas në mëngjes, ose ajo mund ta surprizojë burrin me ushqimet e tij të preferuara.

“Kur të dy partnerët bëjnë përpjekje për të bërë akte dashamirëse, pa nxitjen e një festë, kujdesi shumëfishohet gjatë gjithë lidhjes”, tha Kurt Smith, një terapist i specializuar në këshillimin e burrave.

-Sponzor-