5 pozicionet për seks të egër që zgjatë gjithë natën e nuk… (Foto)

0

Në ndryshim nga delet, elefantët dhe majmunët, ne, njërëzit, kemi mënyra të ndryshme eksitimi.

Dikush nga ne ka qejf një gjë, por jo një tjetër.

Sponzor

Andaj është e pamundur për një partner të dijë se si mund të kënaqë seksualisht tjetrin, nëse nuk ka komunikim.

Shpesh herë mendojmë që nëse të dy partnerët janë të eksituar, atëherë do të mjaftojë të heqim rrobat dhe seksi do të jetë perfekt. Kjo mund të jetë e vërtetë për disa çifte që bëjnë seks të mirë që në fillim, por ndërkohë ka të tjera që harxhojnë muaj dhe ndonjëherë vite për të gjetur atë urën lidhëse.

“Cosmopolitan” sjell disa pozicione që duhet t’i provoni për të pasur seks të egër, madje edhe në dhomën më të mërzitshme. 

-Sponzor-