110 persona u kthyen në Kosovë nga Siria, 74 janë fëmijë

0

Dhjetëra gra e fëmijë janë kthyer mbrëmë në Kosova nga zonat e konfliktit në Siri. Për këtë ngjarje eshtë organizuar konferencë për media. Ku janë dhënë detaje.

Drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj tha se mbrëmë janë kthyer 110 shtetas kosovar, katër luftëtëarë 32 gra dhe 72 fëmijë- përfshirë 9 të vdekur.

-Sponzor-